Jammoka

Jammoka

מציג את כל 8 התוצאות

    • 350.00450.00

      קדירת כבישה עשויה חמר בעבודת יד - עיצוב ייעודי וחכם המאפשר תנאים אידיאליים לכבישה ומונע חדירה של חמצן הפוגע בתהליך. כבישת ירקות בשיטה העתיקה כפי שהיתה לפני מאות שנים - תהליך פשוט שמתאים לכובשים מתחילים או מתקדמים ומעשיר את המזון בחיידקים פרוביוטים החיוניים לבריאות שלנו. הקדירה כוללת מיכל כבישה ומכסה אטום לחמצן, זוג משקולות ליצירת לחץ וחוברת הוראות ומתכונים. להרחבת הידע בנושא כבישה והתססה, מומלץ לרכוש ביחד עם הספר "התססה מקומית".

      ניתן לבחור מתוך מגוון גדלים וצבעים: קדירות 3 / 5 / 10 ליטר - מיוצרות ע"י חברת "ג'מוקה". מגיעות בצבעים לבן, פיסטוק וחום כהה. הצבעים הזמינים לרכישה משתנים בין הגדלים. מאחר שהכלים נוצרו בעבודת יד, כל כלי ייחודי וייתכנו הבדלים קלים בגוון ובמידות בין כלים בעלי אותו הנפח.

      משלוחים : לא משתתף במשלוח חינם מעל 400 ש"ח

    • 118.00

      מנבטה ביתית חדשה מבית ג'מוקה, לגידול נבטים ונבטוטים בתנאים אופטימליים, בקלות רבה ובזמן קצר. המנבטה מורכבת מצנצנת זכוכית בעלת מכסה רשת מיוחד, לאיוורור ולסינון קל של מי ההשריה וההשקיה. מגיעה בנוסף עם כן מיוחד, בעל תחתית אליה ניגרים עודפי הנוזלים לאחר ההשקיה. מתנה אסתטית, שאינה תופסת הרבה מקום, מושלמת למנביטים מתחילים וממשיכים, שמעוניינים להוציא את המיטב מזרעים ומקטניות ביעילות וללא מאמץ.

    • 44.00

      תהליך ההנבטה מעולם לא היה פשוט יותר! נבטוטית - שקית הנבטה רב-פעמית, עשויה המפ, להנבטה קלילה ונוחה, רק לטבול ולתלות!

      אופן שימוש: * שוטפים ומנקים את הזרעים ומשרים ללילה. * שוטפים את השקית במים חמים. * מעבירים את הזרעים המושרים לתוך השקית וממלאים עד ל-2/3 מהשקית. * מניחים את השקית הלחה במקום מאוורר ללא שמש ישירה. * טובלים את השקית במים פעמיים ביום. במזג אויר חם ממולץ לטבול יותר. * משך ההנבטה: בין 2-3 ימים.

      הזרעים מוכנים לאכילה מיד עם תחילת הנביטה. הופעת שורשון קטן לאחר יומיים-שלושה הינו סימן הנביטה הראשון. חלק מהנבטוטים מוכנים לאכילה כפי שהם, טריים, ללא בישול, כמו עדשים ומאש, שמאוד מהירים להנבטה. יש קטניות הדורשות בישול קצר לאחר הנביטה כמו חומוס, שעועית, סויה, פול ואפונה.

      לניקוי, יש להפוך את השקית ולשטוף במים חמים.

    • 160.00

      מנבטה חדשנית מבית ג'מוקה, מתאימה לגידול נבטים בתנאים אופטימליים, בקלות רבה ובזמן קצר. המנבטה מורכבת משלושה מגשי הנבטה ומגש תחתון לאיסוף עודפי המים. עשויים פלסטיק עמיד ואיכותי. כל מגש מחולק לארבעה חלקים כדי לאפשר הנבטה של מגוון סוגי זרעים בכל קומה בו זמנית. המנבטה מתאימה לזרעים מכל סוג וגודל. מנקזת היטב את המים ושומרת על לחות הזרעים. קלה לניקוי וחסכונית במקום.

      הוראות שימוש * שוטפים ומנקים את הזרעים ומשרים ללילה. * מפזרים בכל חלק של המגש את הזרעים בשכבה דקה. * משאירים את המנבטה במקום ללא שמש ישירה. אפשר על השיש במטבח. * מרטיבים מספר פעמים ביום. * משך ההנבטה בין יומיים לשלושה.

      הזרעים מוכנים לאכילה מיד עם תחילת הנביטה. הופעת שורשון קטן לאחר יומיים-שלושה הנו סימן הנביטה הראשון. חלק מהנבטוטים מוכנים לאכילה כפי שהם, טריים וללא בישול, כמו עדשים ומאש. יש קטניות הדורשות בישול קצר לאחר הנביטה כמו חומוס, שעועית, סויה, פול ואפונה.

      יש להשתמש רק בזרעים שמיועדים לגידול נבטים. אין להשתמש בזרעים המיועדים לזריעה באדמה לגידול נבטים למאכל.

    • 330.00

      כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,200 מעלות צלזיוס. המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל. בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal - ארוחה שלמה בסיר אחד. סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.

      * מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית. * הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות. * עומד בתקן ה-FDA. * נפח: 3 ליטר

      הדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד... קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא. איך מטפלים בדונאבה? * שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת. * אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך. * בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה. * אין לחמם ללא נוזלים - תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב.

    • 450.00

      הכינו בעצמכם ירקות כבושים שלכם בקדירה המסורתית - "פרמנטה" מבית jammoka. לירקות כבושים בעלי ערך תזונתי גבוה עשירים בפרוביוטיקה, ויטמינים (K,C,B12) מינרלים ואנזימי עיכול.

      המבנה המסורתי של הקדירה מאפשר תהליך תסיסה בתנאים אופטימליים: היעדר חמצן והפעלת לחץ קבוע על הירקות- באותה הדרך בה כבשו ירקות באירופה וסין זה מאות אלפי שנים.

      הקדירה עשויה חימר עשיר בצורן שעבר שירפה בטמפ' 1,200 מעלות צלזיוס.  מיוצרת בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית. התוצאה- כלי ברמת קושי כשל אבן. "פרמנטה" עברה בדיקה מקיפה של מכון התקנים הישראלי וכן עומדת בתקן ה-FDA. נפח הכלי:5 ליטרים

      המוצר כולל: כלי חימר+ מכסה חימר זוג משקולות מחימר לפעלת לחץ על הירקות חוברת הנחיות ומתכונים

      התהליך לוקח בין 3-5 שבועות בהם הטבע עושה בשבילנו את העבודה. הירקות הכבושים מהווים תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה.

    דילוג לתוכן