מוצר ירוק
₪222.38
פח מעוצב להנחה על השיש או על משטחים שונים במטבח. הפח המיוחד בעיצוב עדכני מיועד לאיסוף נוח של פסולת במטבח, הוא אינו תופס מקום רב על השיש ונפחו הקטן מעודד ריקון תדיר של הפסולת.
בזכות פילטר הפחם אשר נמצא במכסה לא תתקלו בריחות לא נעימים שעלולים להיווצר מהפסולת.
הפח עשוי קרמיקה, בעל ידית נשיאה חזקה ומבנה עגול המאפשר ניקוי קל. המכסה עשוי קרמיקה עם רצועת סיליקון, ובעל פילטר פחם לסינון ריחות המולבש בתוכו, וניתן להחלפה בעת הצורך. הפח מהווה פתרון פרקטי לאיסוף פסולת וגם מאבזר את המטבח בזכות העיצוב הייחודי שמעשיר ומייחד את מראה המטבח.הפח הקרמי יכול לשמש גם כפח הפרדה לפסולת אורגנית, ובכך לצמצם את נפח האשפה הבייתית ב40% .
נפח הפח 3.8 ליטר אורך כולל מכסה - 26 ס״מ קוטר מקסימלי - 17 ס״מ
להחלפת פילטרים לחצו כאן (מומלץ להחליף כל חצי שנה)
₪151.29
ערכת מוזאיקה צבעונית בעלת 250 חלקים.
מכילה 6 צורות שונות בצבעים שונים: 2 צורות של מעוינים, ריבוע, משולש, טרפז ומשושה.
כל חלקי הערכה עשויים מעץ וצבועים בצבעים בטוחים ולא רעילים.
מגוון הצבעים והצורות מאפשר יצירת עיצובים ושילובים שונים, וכך מפתח ומעודד יצירתיות, דמיון וקשר עין-יד.
מתאים לגיל 3 ומעלה.₪170.44
סט כלי נגינה ראשון, כולל טמבורין, מקלות הקשה, מרקס, קסטניטות ופעמונים.
מגיע בקופסה המתאימה לשימוש רב פעמי.
מעודד מוזיקאליות, הקשבה ומשחקי דמיון.
מתאים לגיל 3 ומעלה.₪91.78
במיוחד כשאנחנו יוצאים אל חיק הטבע, נרצה לשמור על הסביבה, במקום לאכול בכלים חד פעמיים נעבור לכלי הטיטניום הקומפקטיים של toaks!
* קומפקטיים, עמידים ונוחים לשטיפה.
* עשוי 100% טיטניום: עמיד ולא מחליד.
* ידית מתקפלת לאחסון קל.
* משקל - 76 גרם
* מגיע עם שק אחסון רשת.
* יוצר במיוחד עבור פעילות בחיק הטבע כמו קמפינג וטיולי שטח.₪332.82
כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,200 מעלות צלזיוס. המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל. בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal - ארוחה שלמה בסיר אחד. סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.
* מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית. * הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות. * עומד בתקן ה-FDA. * נפח: 3 ליטר
הדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד... קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא. איך מטפלים בדונאבה? * שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת. * אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך. * בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה. * אין לחמם ללא נוזלים - תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב.