סיר טיטניום קל משקל 1100 מ”ל TOAKS
6 ביוני 2024בקבוק נירוסטה 700 מ”ל שחור עם ידית LIFESTRAW GO
7 ביוני 2024סיר טיטניום לשטח קל משקל עם ידית 700 מ”ל TOAKS
TOAKS
קל משקל: 90 גרם בלבד – קל יותר משמעותית מסירים אחרים באותו גודל, מושלם לטיולים ארוכים או קלים.
עמיד יותר בפני שחיקה מסירים אחרים, יחזיק מעמד לאורך שנים של הרפתקאות בשטח.
מחמם מים מהר יותר, מה שמביא לרתיחה מהירה יותר וחוסך זמן ודלק יקר.
גודל 700 מ”ל מאזן בצורה מושלמת בין עמידות למשקל, מספק מספיק מקום לבישול עבור 1-2 אנשים.
מוליכות תרמית מעולה מבטיחה בישול אחיד ומונע נקודות חמות.
אין ציפוי, משטחים חלקים מקלים על ניקוי לאחר השימוש.
בנוי מטיטניום עמיד, ידוע ביכולתו לעמוד בתנאים קשים.
טיטניום הוא מתכת בת קיימא, לא רעילה וניתנת למחזור.
מתאים לשימוש עם כיריים גז, חשמל או מדורה.
מתקפל בקלות לאחסון חסכוני במקום בתיק הגב שלך.
TOAKS מבטיחים את איכות מוצריהם, ומציעים אחריות לכל החיים על סיר הטיטניום 700 מ”ל.
הערה: מוצרי TOAKS אינם מצופים, מה שיכול להוביל לצבע כהה יותר לאחר שימוש ממושך.
₪157.50
קיים במלאי
קוטר 115 מ”מ
מוצרים קשורים
-
דונאבה – קדירה יפנית מסורתית – 3 ליטר
₪330.00כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,200 מעלות צלזיוס.
המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל.
בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal – ארוחה שלמה בסיר אחד.
סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.* מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית.
* הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות.
* עומד בתקן ה-FDA.
* נפח: 3 ליטרהדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד…
קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא.איך מטפלים בדונאבה?
* שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת.
* אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך.
* בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה.
* אין לחמם ללא נוזלים – תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב. -
קדירת אידוי מחימר – גדולה 23 ס”מ
₪330.00קדירת חימר לאידוי ובישול באמצעות אדי המים.
הבישול בקדירה, שעשויה עבודת יד, משמר באופן מיטבי את הערכים התזונתיים של המזון.
בתחתית הקדירה יש ארובה פתוחה, דרכה עולים האדים אל פנים הקדירה ומאדים את המזון.
הקדירה מונחת על סיר מים רותחים, אדי המים עולים דרך ארובת הקונוס ונכנסים פנימה לקדירה הסגורה. הלחץ מתגבר וחום הקיטור מבשל או מאדה את המזון.טכניקה עתיקה זו שומרת יותר מכל שיטת בישול אחרת, את הויטמינים, הטעמים והמיצים הטבעיים של המזון.
הקדירה מתאימה גם לבישול וגם לאידוי.
הכנת מזון בקדירה מתאימה גם כבישול דל שומן.קדירת האידוי מיוצרת בעבודת יד, בישראל, ומחומר טבעי ולכן מעודדת ייצור מקומי וחוסכת בנזקי זיהום שמקורו בייצור תעשייתי, חומרים מלאכותיים ותהליכי שינוע.
בנוסף, שימושי הקדירה עוזרים לנו לשמור על אורח חיים בריא ועל תזונה בריאה, מאוזנת וטרייה.נפח: 2.5 ליטרקוטר: 23 ס״מ.צבע: חימר שחור.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.