סיר טיטניום לשטח קל משקל 650 מ”ל TOAKS
6 ביוני 2024סיר טיטניום קל משקל 1100 מ”ל TOAKS
6 ביוני 2024סיר טיטניום לשטח קל משקל 750 מ”ל TOAKS
TOAKS
סיר טיטניום 750 מ”ל: כל מה שצריך לטיול מושלם!
שוקל רק 86 גרם (3 אונקיות) – קל לנשיאה, אידיאלי לטיולים וקמפינג.
עשוי מטיטניום עמיד במיוחד, עמיד בפני קורוזיה ושריטות.
ידית מתקפלת ומכסה עם אחיזות ניתנות לנעילה לשימוש נוח ובטוח.
נפח 750 מ”ל – מספיק גדול להכנת ארוחות מלאות עבור 1-2 אנשים.
סימונים פנימיים ב-ml ו-oz – עוזרים במדידת מים ורכיבים אחרים.
יכול להכיל כוסות 375 מ”ל ו-450 מ”ל, או מיכל גז 100 מ”ל.
מגיע עם שק רשת נוח לנשיאה.
ללא ציפויים מיוחדים – קל לניקוי ותחזוקה.
עמיד לאורך זמן – חוסך כסף בהחלפת כלי בישול.
סיר טיטניום 750 מ”ל מושלם לכל הטיולים בחוץ.
קל משקל, עמיד, פונקציונלי וחסכוני – כל מה שצריך לטיול מוצלח!
₪137.50
קיים במלאי
הערות נוספות:
הסיר אינו תואם לכל מיכלי הגז.
המכסה לא נסגר בעת ערימת בקבוקי Nalgene גדולים או Klean Kanteen.
מוצרים קשורים
-
דונאבה – קדירה יפנית מסורתית – 3 ליטר
₪330.00כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,200 מעלות צלזיוס.
המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל.
בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal – ארוחה שלמה בסיר אחד.
סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.* מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית.
* הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות.
* עומד בתקן ה-FDA.
* נפח: 3 ליטרהדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד…
קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא.איך מטפלים בדונאבה?
* שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת.
* אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך.
* בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה.
* אין לחמם ללא נוזלים – תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב. -
קדירת אידוי מחימר – גדולה 23 ס”מ
₪330.00קדירת חימר לאידוי ובישול באמצעות אדי המים.
הבישול בקדירה, שעשויה עבודת יד, משמר באופן מיטבי את הערכים התזונתיים של המזון.
בתחתית הקדירה יש ארובה פתוחה, דרכה עולים האדים אל פנים הקדירה ומאדים את המזון.
הקדירה מונחת על סיר מים רותחים, אדי המים עולים דרך ארובת הקונוס ונכנסים פנימה לקדירה הסגורה. הלחץ מתגבר וחום הקיטור מבשל או מאדה את המזון.טכניקה עתיקה זו שומרת יותר מכל שיטת בישול אחרת, את הויטמינים, הטעמים והמיצים הטבעיים של המזון.
הקדירה מתאימה גם לבישול וגם לאידוי.
הכנת מזון בקדירה מתאימה גם כבישול דל שומן.קדירת האידוי מיוצרת בעבודת יד, בישראל, ומחומר טבעי ולכן מעודדת ייצור מקומי וחוסכת בנזקי זיהום שמקורו בייצור תעשייתי, חומרים מלאכותיים ותהליכי שינוע.
בנוסף, שימושי הקדירה עוזרים לנו לשמור על אורח חיים בריא ועל תזונה בריאה, מאוזנת וטרייה.נפח: 2.5 ליטרקוטר: 23 ס״מ.צבע: חימר שחור.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.