תבניות קרח סיליקון – עיגולים
3 ביוני 2024ספר כלכלת הדונאט – קייט רייוורת’
4 ביוני 2024הופכן סיליקון לטיגון ואפייה עם חור תליה
הופכן סיליקון לטיגון ואפייה עם חור תלייה – כלי בישול רב-תכליתי ופונקציונלי!
הכינו מגוון מנות טעימות ופונקציונליות !
עשוי מחומרים איכותיים ועמידים, והוא מושלם לשימוש במגוון רחב של משימות בישול ואפייה.
יתרונות:
חומרים איכותיים: עשוי סיליקון ללא BPA, בטוח לשימוש עם מזון ועמיד בחום עד 210 מעלות צלזיוס.
רב-תכליתי: מתאים לכל סוגי כלי הבישול, כולל סירים ומחבתות עם ציפוי Non-Stick ונירוסטה.
עיצוב מחורר: מאפשר הפיכה קלה, ערבוב והגשה של מגוון רחב של מאכלים, החל מפנקייקים וביצים ועד המבורגרים וירקות.
ידית ארגונומית: נוחה לאחיזה ומאפשרת תמרון ושליטה קלה, גם במזונות עדינים כמו דגים, מבלי שיישברו.
קל לניקוי: משטח הסיליקון הלא דביק מבטיח שלא נדבק אליו מזון, והופך את הניקוי לפשוט.
עיצוב תלוי: חור בקצה הידית מאפשר תלייה על וו קל ונוח, או להשתלב בכל מגירה או תצוגה על מתלה כלי מטבח.
הופכן סיליקון זה מושלם עבור:
הכנת פנקייקים, חביתות וביצים.
טיגון המבורגרים, סטייקים, ירקות ועוד.
הגשה של מגוון מנות בטעם ובאופן אסתטי.
שימוש כמשטח הגשה חם.
כלי עזר למגוון משימות בישול ואפייה נוספות.
₪15.93
קיים במלאי
מוצרים קשורים
-
ספר ליקוט זה בטבע שלי – מדריך צמחי בר ופטריות מאת ברק שגיא
₪166.42“ליקוט זה בטבע שלי”
ספר מאת ברק שגיא, מורה ליקוט מוסמך, שנועד להוביל אתכם למסע מרתק בעולם צמחי הבר והפטריות.
הספר מחולק לארבעה עונות השנה ומציג למעלה מ-140 צמחים, תוך הדגשת מאפייניהם הייחודיים, בית גידולם, עונת הליקוט, תכונותיהם התזונתיות ואפשרויות השימוש בהם בבישול.
הספר כולל תמונות מרהיבות, המלצות ואזהרות בנוגע לליקוט בטוח, מתכונים מגוונים וסיפורים אישיים מרתקים מחוויותיו של שגיא בטבע.
“ליקוט זה בטבע שלי” הוא ספר חובה לכל חובב טבע, מתחיל ומנוסה כאחד.
הוא משלב בתוכו ידע מקצועי נרחב עם אהבה עמוקה לטבע ורצון להנגיש את עולם הליקוט לקהל הרחב.
הספר מציג מידע מעמיק על מגוון רחב של צמחי בר ופטריות.
תמונות איכותיות ממחישות את מאפייני הצמחים בצורה יפהפייה.
הספר כולל הנחיות חשובות לליקוט בטוח ואחראי.
מתכונים יצירתיים וטעימים המשלבים צמחי בר.
סיפורים אישיים של המחבר מעשירים את חוויית הקריאה. -
ספר בישול טבעי – מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים מאת טל מאירי
₪95.82“בישול טבעי – מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים” מאת טל מאירי
הספר מציג גישה חדשה לבישול בריא וטעים, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטבעיים.
הכותבת, טל מאירי, משתפת את תפיסת עולמה במטבח, שנובעת משינוי בריאותי אישי והחלטה לאמץ תזונה קטוגנית
ספר כולל 32 מתכונים קלים וברורים, המתאימים למגוון רחב של דיאטות, כולל קטוגנית, פליאו, נטולת גלוטן וסוכרת.בין המתכונים ניתן תוכלו למצוא
וופל מלוח
פיצה קריספית
מיונז בריא
קציצות ביתיות
פאי רועים
מרק עוף
אסאדו
כרוב צלוי
פורל כבוש
טרטר שייטל
פלפל מותסס
קינוחים מתוקים
הספר כולל גם טיפים לארגון ויצירת מזווה דל פחמימה, כללי זהב להצלחה בבישול טבעי, והמלצות לשידוך מנות. -
כוס נירוסטה 230 מ”ל
₪8.47.כוסות נירוסטה חזקות ועמידות בפני שריטות, חלודה והתעקמות
.הן יכולות להחזיק מעמד שנים רבות עם טיפול נכון
.נירוסטה היא חומר בר-קיימא וניתן למיחזור, ומהווה אלטרנטיבה ידידותית יותר לסביבה לעומת חומרים חד פעמים או פלסטיק
-
שקית סיליקון בינונית לכריך 15.5X22 ס”מ שקוף- אקונאווה
₪49.42שקית סיליקון בינונית לכריך של אקונאווה-
פתרון ידידותי לסביבה ופרקטי לאריזת כריכים!תיק הסיליקון השוכב של אקונאווה הוא תחליף ירוק ורב-תכליתי לשקיות פלסטיק חד פעמיות לאריזת כריכים. עשוי מסיליקון עמיד וחסין ריחות, הוא שומר על טריות הכריך לאורך זמן ומאפשר לכם ליהנות מארוחה בריאה וטעימה בכל מקום.
יתרונות עיקריים:
ידידותי לסביבה: עמיד וניתן לשימוש חוזר, תורם להפחתת פסולת פלסטיק.- תיק סיליקון אחד מחליף 260 שקיות פלסיק חד פעמיות!
אטימה מוחלטת: שומר על טריות הכריך ומגן עליו מפני נוזלים.
קל לניקוי: ניתן לשטוף במדיח כלים או ביד עם מים וסבון.
רב-תכליתי: מתאים גם לאחסון חטיפים, פירות וירקות.
ניתן לשימוש במיקרוגל!
מתקפל ומושלם לנשיאה של אוכל בתיק.M-22cm X15.5 cm 580 ml
עשוי מסיליקון איכותי ללא רעלניםהוראות שימוש
שטיפה במים וסבון או במדיח
מומלץ לייבש הפוך ופתוח
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.