מכסים עם חור לקש לכוסות אקוג’ו 500 מ”ל ו – 360 מ”ל – 50 יחידות
5 ביוני 2023בקבוק תרמי 700 מ”ל פקק שעם קמפוס
8 ביוני 2023תנור סולארי SUNGOOD 360
התנור הסולארי המתקפל SUNGOOD® 360 מצויד בשני מצבי בישול משלימים.
הראשון עם ה-Suntube®, צינור בישול המספק טמפרטורות מ-180 מעלות צלזיוס עד 240 מעלות צלזיוס כדי לצרוב מזון בעליית טמפרטורה מהירה.
השני, עם סיר ה-Cook UP המאפשר לבשל מזון בעדינות וללא השגחה, מ-100°C עד 120°C לשמירה על חומרי הזנה.
לפיכך, ה-SUNGOOD® 360 מתאים לכל המתכונים שלך: בשר, דגים, ירקות, לחמים, עוגות וכו’.
מתקפל וללא להבות, ניתן לקחת את ה-SUNGOOD® 360 לכל מקום: יערות, חופים, קמפינג, גנים.
כלולים בערכה:
– צינור לבישול Suntube® (טמפ’ 180°C עד 240°C)
– מתלה בישול Suntube®
– תומך עץ עם 2 מותחנים לחיישן צינורי Suntube®
-כיסוי לצינור Suntube®
– סיר Cook UP (טמפ’ 100°C עד 120°C)
– 2 שקיות בישול לסיר ה-Cook UP
– משענת פלדה שטוחה לסיר ה-Cook UP
– 11 מחזירי מראה דביקים
– תיק -SUNGOOD®.
– מטלית רכה
– מחזיק סיר
– חוברת מתכונים סולארית
₪1,259.00
המלאי אזל
נוכל לשלוח לך מייל כשהמוצר יחזור למלאי?
מוצרים קשורים
-
דונאבה – קדירה יפנית מסורתית – 3 ליטר
₪330.00כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,200 מעלות צלזיוס.
המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל.
בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal – ארוחה שלמה בסיר אחד.
סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.* מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית.
* הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות.
* עומד בתקן ה-FDA.
* נפח: 3 ליטרהדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד…
קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא.איך מטפלים בדונאבה?
* שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת.
* אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך.
* בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה.
* אין לחמם ללא נוזלים – תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.