התססה מקומית – אורי מאיר-צ’יזיק
התססה היא שיטה עתיקה, המאפשרת לנו לשמר מזון ולהוציא ממנו את המיטב.
התססת מזון מועילה למערכת העיכול שלנו, מעשירה את טעמו ומשמרת מקצב ומסורת שתורמים לבריאותנו.
בספרו “התססה מקומית” ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק, חוקר מסורות מקומיות של תזונה ורפואה, מביא אלינו את הידע העשיר של ההתססה הקדומה.
הספר ילווה אתכם צעד אחר צעד במסע ההתססה האישי שלכם, בעזרת מעל 70 מתכוני התססה קלים ונגישים, עם תצלומים והסברים מפורטים, וחומרי גלם וכלים שיש בכל בית.
מוזמנים להצטרף למסע!
מומלץ לרכוש ביחד עם כלי חרס מסורתי לכבישה.
₪155.31
In stock
Related products
-
מגנט זמני זריעה ושתילה – קיץ – שנה בגינה
₪15.13מגנט מאוייר ומעוצב מבית “שנה בגינה” של זמני שתילה וזריעה של ירקות אביב-קיץ.
פנקו את עצמכם, בני משפחתכם או חבריכם במתנה קטנה ומתוקה, שגם תחבר אתכם למחזוריות הטבע וגם תקשט את ביתכם.מידות: 10 ס”מ רוחב, 15 ס”מ גובה
דפוס אקולוגי -
ספר “גן עדן בפתח הבית” – טליה שניידר, הוצאת יער
₪109.83מדריך מקיף ומעשי לקיום אורח חיים אשר הולך יד ביד עם אורחות הטבע.
הספר נכתב על פי עקרונות הפרמקלצ’ר – שיטת תכנון המשלבת תרבות וטבע לכדי קיימות בכל תחומי החיים ובכל מקום בין אם בעיר או בכפר, בדירה או בגינה.
המדריך העשיר כולל הסברים פשוטים איך לנצל את הנכסים הקיימים שלכם לטובת חיים נקיים, בריאים וחסכנים ומבטיח שינוי בנקודת המבט מפתח ביתכם, בהרגלים היומיומיים ובתפישות סביבתיות בכלל.
הספר נוגע בכל הנושאים המהותיים והיסודיים בחיינו: תזונה, צרכנות נבונה, גינון וגידול מזון הפיכת שאריות לאוצרות, קהילה וכלכלה. שילוב בין חכמה עתיקה לאפשרויות של עולם חדשני.הספר מודפס על 100% נייר ממוחזר ובדיו על-בסיס צמחי.
פרי עטה של טליה שניידר.
אסתי שמואל –
ספר מעניין מאוד מלא רעיונות טובים